Er is veel belangstelling voor onze digitale cursussen. We organiseren ze met regelmaat: zie hieronder de details. Lees hier hoe het werkt: digitale cursussen
Ambachtelijk ijs in zeven lessen’, het nieuwe boek waarin je ‘alles’ vindt over ijsbereiden is gelanceerd! Alle details vind je hier: ‘Ambachtelijk ijs in zeven lessen’. Je kunt het boek hier ook meteen bestellen.
Deelname aan de ondersteunende digitale cursus is gratis; het boek moet je natuurlijk wel betalen. Het kost € 24,90 plus verzendkosten.
Editie 06 van de cursus ‘Ambachtelijk ijs’ gaat 26 december van start. Je kunt je al aanmelden via het contactformulier, d.m.v. een reply op onze nieuwsbrief of via de links bij de beschrijvingen van de boeken.
.
‘Bordopmaak’: De gratis digitale cursus was meteen vanaf het begin spectaculair populair!! Editie 06 gaat 26 december van start. Je kunt je nu al opgeven voor deze cursus: aanmelden kan via het contactformulier.
Deelname aan de cursus is gratis; het boek moet je natuurlijk wel betalen. Het kost € 24,90 plus verzendkosten.
.Je vindt hier de details over het boek:
Bordopmaak in zeven lessen. Je kunt het boek hier ook meteen bestellen.
.
PS: De boeken ‘Ambachtelijk ijs in zeven lessen’ en ‘Bordopmaak in zeven lessen’ zijn ondertussen ook verkrijgbaar bij de boekhandel en bij de grote e-commerce-bedrijven, maar……
Als je bij Bol.com bestelt gaat de marge naar Bol.com;
Als je bij Le Cuisinier bestelt gaat de marge naar Le Cuisinier.
Je begrijpt het: we stellen het bijzonder op prijs wanneer jij voor optie twee kiest ☺
Je kunt de boeken direct bij ons bestellen via het contactformulier, d.m.v. een reply op onze nieuwsbrief of via de links bij de beschrijvingen van de boeken. Beide boeken kosten € 24,90 per stuk. Er komen nog wel verzendkosten bij.
.
Met ‘Ambachtelijk ijs in zeven lessen’ leer je hoe je ijsjes van uitzonderlijke kwaliteit maakt. Denk aan het niveau dat je in de betere ijssalon mag verwachten. In deze nieuwe cursus ook veel achtergrondinformatie over de technologie achter ijs maken. De cursus ondersteunt het nieuwe boek ‘Ambachtelijk ijs in zeven lessen’.
Je kunt je nu al aanmelden voor editie 06 die in december van start gaat. Meld je aan via het contactformulier. Deelname aan de cursus is gratis; het boek moet je uiteraard wel betalen.
Lees Wat anderen vonden van eerdere versies van de ijscursus.
.
Bordopmaak: onze oudste cursus. Inmiddels vernieuwd en ’te boek gesteld’ zoals dat heet. Je leert aan de hand van de ’twintig wetten van Bordopmaak’ hoe je prachtig opgemaakte borden aan je gasten presenteert.
De eerstvolgende cursus – dat is editie 06 – start op 26 december. Meld je aan via het contactformulier.
.
Ook de cursus ‘Zelf Brood Bakken’ kent veel belangstelling: acht lessen van ‘makkelijk’ naar ‘best moeilijk’. Lees de details door op de link te klikken.
De volgende editie (editie 9) zal medio 2025 starten. Meld je aan via het contactformulier.
En Lees wat anderen er van vonden.
‘Messen Slijpen’: een workshop voor kleine groepen: maximaal vier deelnemers per keer en we geven deze workshop alleen in Midwoud (NH). Volg de link Messen Slijpen voor meer info.
Deelname aan de digitale cursussen is voor abonnees van Le Cuisinier gratis. Wel geven we je in overweging om Le Cuisinier met een eenmalige donatie financieel te ondersteunen. De details vind je HIER en bij het cursusmateriaal.
Masterclass Dish Development Uitsluitend voor kookclubs. Twaalf koks, één keer theorie, één keer koken bij jou in de cuisine. In de tussenliggende maand: uitwerken, feed back krijgen, corrigeren, bijslijpen tot je helemaal tevreden bent. Een vijfgangenmenu dat voldoet aan alle criteria van ‘fine dining’: helemaal zelf bedacht. Lees er alles over door de link te volgen.