Workshops & Cursussen

Er is veel belangstelling voor onze digitale cursussen. We organiseren ze met regelmaat: zie hieronder de details.

 • ‘Bordopmaak’: op 9 december start editie 1 van de nieuwe digitale cursus Bordopmaak. Deelname is gratis. Lees hier hoe het werkt: digitale cursussen

  Je kunt je nu opgeven voor deze cursus. Dat kan via het contactformulier.

.Je vindt hier de details van het aanvullende boek
Bordopmaak in zeven lessen.

.

 • Editie 19 van de ‘Digitale Startcursus IJsbereiden’ is juist afgelopen. We gaan de cursus in het voorjaar zeker weer doen. Je kunt je nu al aanmelden voor editie 20 via het contactformulier. Een bevestiging met alle details en een ‘boodschappenlijstje’ wordt je op tijd toegestuurd.
  Lees Wat anderen er van vonden.

 • Ook de cursus Zelf Brood Bakken’  kent veel belangstelling: acht lessen van ‘makkelijk’ naar ‘best moeilijk’.  Lees de details door op de link te klikken.
  Editie 7 startte op 7 oktober jl. en is inmiddels afgelopen De volgende editie zal in 2024 plaatsvinden. Er is nog geen startdatum vastgesteld.
  Lees wat anderen er van vonden.


 • ‘Messen Slijpen’: een workshop voor kleine groepen: maximaal vier deelnemers per keer en we geven deze workshop alleen in Midwoud (NH). Volg de link Messen Slijpen voor meer info.

Deelname aan de digitale cursussen is voor abonnees van Le Cuisinier gratis. Wel geven we je in overweging om Le Cuisinier met een eenmalige financiële bijdrage te ondersteunen. De details vind je bij het cursusmateriaal.