Workshops & Cursussen

Er is veel belangstelling voor onze digitale cursussen. We organiseren ze met regelmaat: zie hieronder de details.

 • Editie 15 van de Digitale Startcursus IJsbereiden’ gaat begin maart 2023 weer van start. 
  Lees de details door op de link te klikken.
  Lees
  Wat anderen er van vonden.

  Inschrijven kan via het contactformulier. Je ontvangt dan op tijd een bevestiging met alle details en een ‘boodschappenlijstje’.
 • Voor wie de Startcursus IJsbereiden heeft gevolgd en de technologie achter ijsbereiden verder wil verkennen is er de ‘Technische Cursus IJsbereiden‘. Ook bedoeld voor die ijsliefhebbers die zelf recepten willen ontwikkelen. Het is een pittige cursus met een enkele ‘opdracht’. Basiskennis van natuur- en scheikunde is wel essentieel. We starten met de vierde  editie in april 2023. Inschrijven kan nu al via het contactformulier of via een reply op de uitnodigingsmail.
 • Ook de cursus Zelf Brood Bakken’  kent veel belangstelling: acht lessen van ‘makkelijk’ naar ‘best moeilijk’.  Lees de details door op de link te klikken.
  Editie 5 van deze cursus gaat in januari 2023 weer van start. Lees wat anderen er van vonden.
  Inschrijven kan nu al via het contactformulier. Je ontvangt dan op tijd een bevestiging met alle details.

Deelname aan de digitale cursussen is voor abonnees van Le Cuisinier gratis. Wel geven we je in overweging om Le Cuisinier met een eenmalige bijdrage te sponsoren. De details vind je bij het cursusmateriaal.WE ZIJN GESTOPT MET CURSUSSEN EN WORKSHOPS OP LOCATIE: WE DENKEN NA OVER EEN NIEUW CONCEPT VOOR DEZE CURSUSSEN. WE HOUDEN JE VIA DE NIEUWSBRIEF OP DE HOOGTE VAN DE ONTWIKKELINGEN.

 • ‘Bordopmaak’: Zonder twijfel onze populairste workshop: we deden hem vijf-en-vijftig keer op allerlei locaties in het land. Momenteel werken we aan een digitale versie die we online kunnen geven. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen via de nieuwsbrief. 
 • ‘Messen Slijpen‘: een workshop voor kleine groepen: maximaal vier deelnemers per keer en we geven deze workshop alleen in Midwoud (NH). Volg de link Messen Slijpen voor meer info.