Workshops & Cursussen

Er is veel belangstelling voor onze digitale cursussen. We organiseren ze met regelmaat: zie hieronder de details. Lees hier hoe het werkt: digitale cursussen

Ambachtelijk ijs in zeven lessen’ – het nieuwe boek waarin je ‘alles’ vindt over ijsbereiden – en de nieuwe cursus ‘Ambachtelijk ijs’ komen er aan: we verwachten het boek eind mei naar je op te kunnen sturen. Je kunt het nu al bestellen. Dan heb je het zeker op tijd in huis wanneer we met de digitale cursus beginnen. Die staat gepland voor 8 juni. De cursus is gratis; het boek moet je natuurlijk wel betalen. Het kost € 24,90 plus verzendkosten.

Alle details vind je hier: ‘Ambachtelijk ijs in zeven lessen’

.

‘Bordopmaak’: De gratis digitale cursus is vanaf het begin spectaculair populair!! Editie 4 ging op 23 maart van start. Er is nog geen startdatum vastgesteld voor editie 5, maar je kunt je nu al opgeven voor de volgende cursus: aanmelden kan via het contactformulier.
Deelname aan de cursus is gratis; het boek moet je natuurlijk wel betalen. Het kost € 24,90 plus verzendkosten.
.Je vindt hier de details over het boek:
Bordopmaak in zeven lessen. Je kunt het boek hier ook meteen bestellen.

.

PS: De boeken ‘Ambachtelijk ijs in zeven lessen’ en ‘Bordopmaak in zeven lessen’ zijn ondertussen ook verkrijgbaar bij de boekhandel en bij de grote e-commerce-bedrijven, maar……
Als je bij Bol.com bestelt gaat de marge naar Bol.com;
Als je bij Le Cuisinier bestelt gaat de marge naar Le Cuisinier.

Je begrijpt het: we stellen het bijzonder op prijs wanneer jij voor optie twee kiest ☺
Je kunt de boeken direct bij ons bestellen via het contactformulier, d.m.v. een reply op onze nieuwsbrief of via de links bij de beschrijvingen van de boeken. Beide boeken kosten € 24,90 per stuk. Er komen nog wel verzendkosten bij.

.

 • Editie 01 van de nieuwe ‘Digitale cursus ambachtelijk ijs’ gaat op 8 juni van start. De cursus is helemaal nieuw: je leert in deze cursus hoe je ijsjes van uitzonderlijke kwaliteit maakt. Denk aan het niveau dat je in de betere ijssalon mag verwachten. In deze nieuwe cursus ook veel achtergrondinformatie over de technologie achter ijs maken. De cursus ondersteunt het nieuwe boek ‘Ambachtelijk ijs in zeven lessen’.
  Je kunt je nu aanmelden via het contactformulier. Deelname aan de cursus is gratis; het boek moet je uiteraard wel betalen.
  Lees Wat anderen vonden van eerdere versies van de ijscursus.
  .
 • Ook de cursus Zelf Brood Bakken’  kent veel belangstelling: acht lessen van ‘makkelijk’ naar ‘best moeilijk’. Lees de details door op de link te klikken.
  De volgende editie (editie 8) zal in 2024 plaatsvinden. Er is nog geen startdatum vastgesteld.
  Lees wat anderen er van vonden.


 • ‘Messen Slijpen’: een workshop voor kleine groepen: maximaal vier deelnemers per keer en we geven deze workshop alleen in Midwoud (NH). Volg de link Messen Slijpen voor meer info.

Deelname aan de digitale cursussen is voor abonnees van Le Cuisinier gratis. Wel geven we je in overweging om Le Cuisinier met een eenmalige donatie financieel te ondersteunen. De details vind je HIER en bij het cursusmateriaal.