Workshops & Cursussen

Er is veel belangstelling voor onze digitale cursussen. We organiseren ze met regelmaat: zie hieronder de details. Lees hier hoe het werkt: digitale cursussen

Ambachtelijk ijs in zeven lessen’, het nieuwe boek waarin je ‘alles’ vindt over ijsbereiden is gelanceerd! Alle details vind je hier: ‘Ambachtelijk ijs in zeven lessen’. Je kunt het boek hier ook meteen bestellen.
Deelname aan de ondersteunende digitale cursus is gratis; het boek moet je natuurlijk wel betalen. Het kost € 24,90 plus verzendkosten.
De edities 01, 02 en 03 van de cursus ‘Ambachtelijk ijs’ lopen momenteel nog, maar je kunt je via het contactformulier nu al aanmelden voor editie 04 van deze cursus. Die gaat op 20 augustus van start.

.

‘Bordopmaak’: De gratis digitale cursus was meteen vanaf het begin spectaculair populair!! Editie 05 gaat 27 augustus van start. Je kunt je nu al opgeven voor deze cursus: aanmelden kan via het contactformulier.
Deelname aan de cursus is gratis; het boek moet je natuurlijk wel betalen. Het kost € 24,90 plus verzendkosten.
.Je vindt hier de details over het boek:
Bordopmaak in zeven lessen. Je kunt het boek hier ook meteen bestellen.

.

PS: De boeken ‘Ambachtelijk ijs in zeven lessen’ en ‘Bordopmaak in zeven lessen’ zijn ondertussen ook verkrijgbaar bij de boekhandel en bij de grote e-commerce-bedrijven, maar……
Als je bij Bol.com bestelt gaat de marge naar Bol.com;
Als je bij Le Cuisinier bestelt gaat de marge naar Le Cuisinier.

Je begrijpt het: we stellen het bijzonder op prijs wanneer jij voor optie twee kiest ☺
Je kunt de boeken direct bij ons bestellen via het contactformulier, d.m.v. een reply op onze nieuwsbrief of via de links bij de beschrijvingen van de boeken. Beide boeken kosten € 24,90 per stuk. Er komen nog wel verzendkosten bij.

.

Met ‘Ambachtelijk ijs in zeven lessen’ leer je hoe je ijsjes van uitzonderlijke kwaliteit maakt. Denk aan het niveau dat je in de betere ijssalon mag verwachten. In deze nieuwe cursus ook veel achtergrondinformatie over de technologie achter ijs maken. De cursus ondersteunt het nieuwe boek ‘Ambachtelijk ijs in zeven lessen’.
Je kunt je nu al aanmelden voor editie 04 die 20 augustus van start gaat. Meld je aan via het contactformulier. Deelname aan de cursus is gratis; het boek moet je uiteraard wel betalen.
Lees Wat anderen vonden van eerdere versies van de ijscursus.
.

Bordopmaak: onze oudste cursus. Inmiddels vernieuwd en ’te boek gesteld’ zoals dat heet. Je leert aan de hand van de ’twintig wetten van Bordopmaak’ hoe je prachtig opgemaakte borden aan je gasten presenteert.
De eerstvolgende cursus – dat is editie 05 – start op 27 augustus. Meld je aan via het contactformulier.

.

Ook de cursus Zelf Brood Bakken’  kent veel belangstelling: acht lessen van ‘makkelijk’ naar ‘best moeilijk’. Lees de details door op de link te klikken.
De volgende editie (editie 8) zal begin september starten. De definitieve startdatum volgt binnenkort. Meld je aan via het contactformulier.

En Lees wat anderen er van vonden.

‘Messen Slijpen’: een workshop voor kleine groepen: maximaal vier deelnemers per keer en we geven deze workshop alleen in Midwoud (NH). Volg de link Messen Slijpen voor meer info.

Deelname aan de digitale cursussen is voor abonnees van Le Cuisinier gratis. Wel geven we je in overweging om Le Cuisinier met een eenmalige donatie financieel te ondersteunen. De details vind je HIER en bij het cursusmateriaal.