‘Zelf Brood Bakken’ Introductie

Zelf Brood Bakken’ is een digitale cursus in acht lessen. Je leert minstens acht verschillende heerlijke broden te bakken. De moeilijkheidsgraad loopt op naarmate de cursus vordert, maar het wordt nooit heel moeilijk.

Je ontvangt één keer per week op zaterdag een mail met daarin een Les. Daarin wat theorie, wat achtergronden en weetjes. En daarna natuurlijk ook de uitwerking van het ‘brood van dienst’. Met recept in PDF, zodat je het makkelijk kunt printen of opslaan.

Inschrijven: als reply op de uitnodigingsmail, via het contactformulier of per mail. Je krijgt op tijd een bevestiging van inschrijving met meteen een lijstje met benodigdheden.

Wie kunnen deelnemen? Alle abonnees van Le Cuisinier kunnen zich inschrijven. Heb je al eens meegedaan en wil je nog eens ‘op herhaling’? Geen probleem: schrijf je gerust nog eens in.
Nog geen abonnee? Meld je aan: een abonnement is gratis!

Kosten? Nee, er zijn geen kosten aan verbonden. Je moet natuurlijk wel zelf je ingrediënten aanschaffen. En we geven deelnemers aan onze digitale cursussen in overweging om Le Cuisinier met een eenmalige bijdrage te sponsoren.

Wil je weten wat anderen van deze cursus vonden? Volg de link: Wat anderen er van vonden.

Leuk als je meedoet. Hoor dus graag van je.

——————-