‘Zelf Brood Bakken’ Wat anderen er van vonden

Hier een paar reacties van abonnees die eerder aan de digitale cursus ‘Zelf Brood Bakken’ deelnamen:

  • Marcel: Uitstekende receptuur enorm leuk en informatief geschreven.
  • Joep: Het maiskornbrood is goed gelukt en smaakt echt heerlijk. Lekkere knapperige korst. Het rijzen in de oven ging goed en tijdens het bakken heb ik wat stoom toegevoegd. Kijk uit naar het volgende recept.
  • Guus: Dank voor de uitstekende cursus met veel extra informatie over brood, het is zo alledaags maar er komt toch nog heel wat bij kijken. Het maisbrood vorige week was heerlijk knapperig en luchtig. Het volkorenbrood was spannender, uiteindelijk duurde de eerste rijs ruim 5 kwartier (hetelucht-oven 35 graden), toen het deeg goed plat geslagen en opgebold, tweede rijs ca 40 minuten. Brood is prima gelukt.
  • Eldrid: Ook dit brood is weer prima gelukt en niet ingezakt. Het is een stevig brood dat goed vult. Ik heb veel plezier in deze cursus en zie weer uit naar de volgende week.
  • Guus: Vorige week Chiabatta, uiteindelijk goed gelukt, mooi krokant luchtig brood. Het deeg vertrouwde ik eerst niet zo, het was zacht en kleverig, het leek nog het meest op oliebollenbeslag. Op hoop van zegen in een laag rechthoekig bakblik “gesmeerd”. Het leverde boven verwachting toch een mooi smakelijk brood op . Grote sneden geserveerd met Fontina kaas, zongedroogde tomaten en basilicum, heerlijk!
  • Barend: De volledige cursus is echt een uitkomst. Ieder brood is leuk, lekker en met een mooi oplopende moeilijkheidsgraad.