het boek ‘Bordopmaak in zeven lessen’

Het boek Bordopmaak in zeven lessen gaat verder dan de digitale cursus: foto’s, voorbeeldrecepten waar je zelf mee aan de slag kunt, theoretische verdieping. Aan het eind van elk hoofdstuk formuleren we de Bordopmaakwetten die we in deze les geleerd hebben: zo komen we tot de Twintig wetten van Bordopmaak. Andere ‘dragers’, oude en nieuwe bordopmaakstijlen. Smaak, smaakbalans, texturen, kleuren in relatie tot Bordopmaak. Er is aandacht voor de Japanse keuken en het getal vijf dat daarin vaak voorkomt; het boek behandelt het allemaal.  
Kortom: een compleet lees-, leer- en werkboek. Je kunt het boek nu DIRECT BESTELLEN

INKIJKEXEMPLAAR
FLYER

Wat anderen er van vinden:

  • Hans: Prachtig boek. Ik ga hier binnen mijn kookclub mensen voor enthousiasmeren.
  • Arlette: Wat een prachtig boek is het geworden! Mijn verwachtingen waren al hooggespannen: je hebt ze helemaal overtroffen. Dat de inhoud fijn, prettig overzichtelijk, leerzaam en praktisch is, met geweldige foto’s en superduidelijke uitleg…. tja, dat zijn we inmiddels van je gewend (pressure!)…. Het boek zelf is ook een pareltje, zo mooi gebonden, mooi glanzend papier, geweldige opmaak, het is echt een kadootje. Ik zal het zeker bij de leden van mijn Culinair Genootschap onder de aandacht brengen!
  • Jaap: Vandaag ontving ik je boek Bordopmaak.  Ziet er mooi en goed uit. Ik had de aankondiging al naar mijn kookkring en alle chefs van onze kookvereniging gezonden met een warme aanbeveling. Op de ALV van vorige week heb ik het nogmaals onder de aandacht gebracht, want ik vind het een waardevol onderdeel van onze kook activiteiten.

Verschijningsvorm: Hardcover
Taal: Nederlands
Uitgeverij: Sterck & De Vreese
Aantal pagina’s: 140
Druk: 1
Datum beschikbaar via Le Cuisinier: 23-11-2023
Prijs € 24,90