Deze ‘Wedstrijdvoorwaarden Kookwedstrijd Le Cuisinier’ zijn van toepassing op de kookwedstrijd georganiseerd door Le Cuisinier, Kennisplatform voor Amateurkoks te Midwoud/NL
Wedstrijdvoorwaarden
Toepasselijkheid
Door deelname aan de wedstrijd gaan deelnemers akkoord met deze Wedstrijdvoorwaarden.
Wijze van deelname
Om deel te nemen aan de wedstrijd bedenk je een voor-, tussen-, of hoofdgerecht waarin Broccoli een prominente plaats heeft. Dit gerecht bereid je in je eigen keuken. Van het resultaat maak je foto’s.
Je stuurt minimaal één en maximaal drie foto’s in. Deze foto(’s) stuur je, samen met het recept en een toelichting per mail naar le-cuisinier@ziggo.nl Vermeld ook je naam, adres en telefoonnummer in je mail.
Voorwaarden voor deelname
- Je kunt deelnemen tot en met zondag 26 december 2021, tweede Kerstdag dus.
- Iedere amateurkok kan deelnemen.
- Je mag meerdere creaties inzenden. Die inzendingen worden elk afzonderlijk beoordeeld. Indien je meerdere creaties inzendt, vermeld dit dan bij je inzending en geef jouw creaties verschillende titels en/of volgnummers.
- Door deel te nemen ga je akkoord met het publiceren van de inzending met vermelding van jouw naam op de website en sociale mediakanalen van Le Cuisinier en zijn partners.
- Door deel te nemen verklaar je het recept zelf te hebben bedacht en de foto’s zelf te hebben gemaakt.
- Le Cuisinier is bevoegd om personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
Prijzen
- De winnaar van de eerste prijs ontvangt een gratis jaarabonnement op Culinaire Ambiance en een kookboek naar eigen keuze ter waarde van maximaal € 50,-
- De winnaar van de tweede prijs ontvangt een kookboek naar eigen keuze ter waarde van maximaal € 30,-
- De winnaar van de derde prijs ontvangt een kookboek naar eigen keuze ter waarde van maximaal € 20,-
Jury
De inzendingen worden beoordeeld door een jury die bestaat uit:
- Gaston Dolmans MdC
- Ger Starmans MdC
- Jan Boeren MdC
De jury stelt de drie beste inzendingen vast. Over het besluit van de jury is geen discussie mogelijk.
De beoordelingscriteria zijn:
- Presentatie: op basis van de ingezonden foto’s beoordeelt de jury het gerecht op opmaakstijl, gepresenteerde bereidingen, gebruikte garnering en het gebruikte bord (of andere ‘drager’).
- Op basis van de meegezonden receptuur beoordeelt de jury de variatie in de verschillende bereidingen, de te verwachten smaak en smaakbalans en de kooktechnische complexiteit.
- Op basis van de foto’s, de receptuur en de toelichting beoordeelt de jury de creativiteit van het gerecht.
De winnaars worden voor 31 december 2021 persoonlijk op de hoogte gebracht. Zij ontvangen een inhoudelijke toelichting op hun gerecht. Deelnemers die niet tot de winnaars behoren, krijgen geen inhoudelijke terugkoppeling of toelichting.
Bekendmaking winnaars
De winnaars worden bekend gemaakt op sociale mediakanalen en via de website van Le Cuisinier.
Wijzigingen Wedstrijdvoorwaarden
Le Cuisinier kan de Wedstrijdvoorwaarden eenzijdig wijzigen.
De wijzigingen gaan direct in na het plaatsen van de nieuwe Wedstrijdvoorwaarden op www.le-cuisinier.nl
Deze Wedstrijdvoorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 29 november 2021.
——————–