Te Koop & Gezocht

Spullen over? Bied ze hier aan. Op zoek naar iets? Vraag het hier. Het kost je niets. En als de deal tot stand komt zouden we het leuk vinden wanneer je dat even meldt. Zo houden we deze pagina actueel.

TE KOOP: De Essentie
Unilever Food Solutions wou professionele chefs inspireren en helpen met praktisch advies en uitstekende oplossingen. Samen met een indrukwekkende lijst food professionals publiceerden ze het omvangrijke naslagwerk “De Essentie – de eigentijdse keuken”. Communicatiebureau Pubmarket! tekende voor de volledige communicatie rond het boek, inclusief de lancering én activering. De korte inhoud: zeven Belgische topchefs, samen goed voor 14 Michelinsterren, werkten mee aan ‘De Essentie’, hét naslagwerk voor de moderne chef. Het boek vertaalt wetenschappelijke kennis naar heldere taal, geeft praktische uitleg en toont toepassingen van topchefs van bij ons. Een goudmijn aan informatie en een uniek werkinstrument. In 2012 sleepte ‘De Essentie’ een Gourmand World Cookbook Award in de wacht in de categorie ‘Beste innovatieve kookboek’.

Nieuwprijs: € 120,-. In uitstekende staat nu voor € 80,-.  Ophalen in Barendrecht of wordt thuisgestuurd tegen verzendkosten.
Een berichtje via het contactformulier is voldoende om het proces in gang te zetten.
00042805


TE KOOP:  Heb je een vleesmolen op je Kitchen Aid? Dan is dit een leuk extra accessoire:
Fruit- en groentezeef voor KitchenAid keukenmachines. Kan alleen worden gebruikt in combinatie met artikel GAD2951. Afhalen in Tilburg of opsturen tegen verzendkosten. Nieuwwaarde € 116,-. Voor € 50,- is hij van jou. Een berichtje via het contactformulier is voldoende om het proces in gang te zetten. 00042803

.

.

.

.

.

.


TE KOOP : Thermomix TM5

Deze Thermomix staat in Haarlem, is compleet en nauwelijks gebruikt. Hij mag weg voor € 800,-.

Een berichtje via het contactformulier is voldoende om het proces in gang te zetten.

00042800

.

.

.

.

.

.

.

.


TE KOOP : Serie top-boeken
De serie bestaat uit acht uitgaven die tot de beste kookboeken uit de culinaire wereld behoren. De boeken zijn los te koop.  Je kunt ze afhalen in Almere of ze worden thuisgestuurd: dan betaal je natuurlijk wel de verzendkosten.

Hier slechts één foto: alle details vind je op een separate pagina: zie TOPBOEKEN

Een berichtje via het contactformulier is voldoende om het proces in gang te zetten.

00042800