Op deze pagina vind je alle broodrecepten die in het boek Ambachtelijk brood in zeven lessen worden behandeld. Je kunt de recepten downloaden en eventueel opslaan of printen: wel zo makkelijk als je het brood van jouw keuze gaat bakken.
Maar eerst een ‘Boodschappenlijstje’ met alle spullen die je nodig hebt (met uitzondering van de ingrediënten voor het pitabroodje) voor de broodrecepten uit dit boek.
Dit zijn de ingrediënten zoals je ze bij De Zuidmolen in Groesbeek kunt bestellen: Boodschappenlijst De Zuidmolen
Voor de pitabroodjes, het broodje shoarma en de twee sauzen ga je even naar de supermarkt met dit Boodschappenlijstje voor pitabroodjes en broodje shoarma met twee sauzen
Hier de broodrecepten:
- Pitabroodjes en recept voor een broodje shoarma
- Maïskornbrood
- Half volkorenbruinbrood met gemengde pitten
- Melkknip busbrood
- Verrijkt wit melkbrood voor ‘luxjes’ en ‘vlechtjes’
- Ciabatta (zelf samengestelde mix)
- Brioche (culinaire versie)
- Bagette
- Shokupan
- Worstenbrood
Maar er is meer: we hebben een verzamelpagina gemaakt, met links naar allerlei filmpjes en artikelen die over brood gaan en die we de moeite waard vinden. Hier de link naar de Verzamelpagina Brood